Ananaskage

Virkelig lækker og frisk ananaskage med vaniljesauce som både er let at lave og tager under 1 time.

Ananaskage

By 18. september 2014

Prep Time : 15 minutes. Cook Time : 50 minutes Yield : 12

Ingredients

Instructions

  • En større skål findes frem til at blande i. Vores smør som ikke er for hård kommes i samt sukker.
  • Dette blandes med en mikser i ca. 3 minutter.
  • Efter 3 minutter, tilføjes æggene mens mikseren stadig kører.
  • Det hele blandes i yderligere 3 minutter.
  • Olie, mælk, hasselnødder, vanilje, bagepulver & så meget mel som det kan tage, blandes i og mikses på laveste hastighed.
  • Når kagedejen er ved at være blandet godt tager vi en rund kageform frem, smører den og kommer lidt mel på kanterne. (kagen skal ikke i, endnu)

Selve ananasen

  • Ananasen skrælles, og skæres ud i tern.
  • Ananasen kommes på en pande samt 1 spsk sukker og blandes i 5 minutter, på medium blus.
  • Halvdelen af ananasene blandes i kagen.
  • Kagedejen kommes nu i kageformem, Den sidste halvdel af ananasene komme på kagen og kagen puttes i ovnen som er for varmet til 170 grader.
  • Efter 45-50 minutter tages kagen ud og tjekkes om den har fået nok. brug evt. en tandstik til at stikke i og finde ud af det.

Vaniljesauce

  • En lille gryde tages frem og mælk, sukker, vanilje, majsstivelse og æggehvide kommes i.
  • Saucen koges op under konstant omrøring.
  • Når den har nået kogepunktet tages den af blusset til afkøling. (rør i den jævnligt mens den står til køl).
  • Hvis den er for tyk, tilføj gerne mere mælk.

Kagen skæres ud og serveres med vaniljesauce ved siden af så folk selv kan vælge om de vil have det eller ej :)

Print

 

Ananaskage - opskrift Ananaskage

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *