Cheesecake med hindbær og hvid chokolade

Hvid chokolade & cheesecake? kan det blive bedre. Lækker cheesecake med hindbærsauce på toppen.

Cheesecake med hindbær og hvid chokolade

By 10. september 2014

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 2h 00 min

Ingredients

Instructions

Bund
• Knus Digestive kiksene og bland med det smeltede smør og sukker
• Pres massen til en bund i en springform (ikke mindre end 20 cm)
• Køl den ned i 10 min og derefter bag den i 10 min i 180 °C, lad afkøle
Fyld
• Pisk flødeosten (stuetemperatur) og sukkeret i en skål
• Pisk æggene i en efter en
• Tilføj kornene fra vaniliestangen, creme fraiche og den smeltede og afkølede chokolade og pisk forsigtigt
• Bland hindbærerne ned i forsigtigt
• Hæld cremen ovenpå kiksbunden og bag i 2 timer i 140 °C
Top
• Kog de frosne hindbær med vand, sukker og stivelse
• Blend bærmassen og hæld over cheesecaken, når den er afkølet
• Pynt med friske bær og sæt kagen på køl natten over (min 6-8 timer)

Print

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *