Chokoladekage (Lagkage)

Denne chokoladekage, eller chokoladelagkage smager vidunderligt også er den også let at lave. Er fødselsdagsbarnet vild med chokolade er denne chokoladekage lige det du bør prøve.

Chokoladekage (Lagkage)

By 7. september 2014

Lækker, og fyldig chokoladekage

  • Prep Time : 30 minutes
  • Cook Time : 30 minutes

Ingredients

Instructions

Start med at forvarme ovnen til 180c grader. Find en rund kageform frem og smør den til og kom eventuelt lidt mel på kanterne.

Sukker, mel, kakao, bagepulber, nitron/bagepulver og salt kommes i en beholder og røres med mixer.

Æg, mælk, olie og vanilje tilføjes og vi mixer det i ca. 2 minutter på mellem hastighed

Dette blandes nu med det kogte vand. Blandingen vil være meget let

Vores chokoladekage blanding kommes nu i kageformen og derefter kommes det i ovnen. Det skal have ca. 30-35 minutter.

TIP: Tjek eventuelt ved at stikke en tandstik i. Tandstikken skal være tør når den kommer ud igen. 

Lad nu chokoladekagen køle i 10 minutters tid, hvorefter den tages ud og lægges på en ovn rist indtil den er kølet helt af.

Så kommer vi til chokoladecremen som skal hældes over chokoladekage :)

Margarinen smeltes, og blandes med kakao. Flormelis og mælk tilsættes og det blandes godt med en håndpisker.

Hvis chokoladesaucen er meget tyk kan yderligere mælk tilføjes.

Til sidst kommes vaniljen i og saucen tages af blusset inden den når kogepunktet.

Saucen hældes over chokoladekagen i et godt tykt lag, og din chokoladekage sættes til køl i køleskabet.

Velkbekommen :)

Print

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *