Gulerodsfyldte småkager

Perfekte småkager til en hyggelig aften.

Også tager de kun et kvarter udover bagetiden 🙂

Gulerodsfyldte småkager

By 2. september 2014

Lækre småkager som går perfekt til the eller kaffe om aftenen.

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : ca 20 styk.

Ingredients

Instructions

Først tages en stor skål til at ælte dejen. I skålen kommes følgende:

Æg, margarinen, sukker, flormelis & mel. Dette æltes godt med hænderne, hvorefter stivelse kommes i lidt ad gangen mens man ælter.

Når man har fået nok i, og det bliver til en fast dej, sættes en fugtig klud over og den sættes over til hævelse (hæver ikke meget)

Fyldet:

Guleroderne skrælles og rives. Derefter kommes de i en kasserolle eller lille gryde.

Alle ingredienserne (Sukker, kanel & kokospulver) kommes i og varmes til det kommer op at koge.

Dette tager ca. 5 minutter.

Derefter sættes fyldet til køl.

Ovnen forvarmes til 175 grader nu

Når fyldet er kølet af, tages dejen frem og små boller formes. Disse slås ud i håndfladen så de bliver flade.

Fyldet fordeles på dejpladerne.

Ops! ikke for meget fyld, ellers kan de ikke lukkes.

Når alle bollerne har fået lidt fyld på lukkes de sammen, og lukningen vendes nedad på en stegeplade med bagepapir på. (smøring nødvendig uden bagepapir)

Pladen kommes i den varme ovn, og småkagerne bages i 20 minutter.

Herefter tages kagerne ud, køles ned, og marmelade kommes på alle sammen med en dessertske.

Kagerne er nu klar til servering

Velbekommen

Print

 

Gulerodskage (småkage) Gulerodskage (småkage) Gulerodskage (småkage) Gulerodskage (småkage) Gulerodskage (småkage) Gulerodskage (småkage)

Skriv venligst hvad dine erfaringer er angående denne opskrift 🙂

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *