Gulerodskage (U/ Glasur)

Dette er nok den lidt sundere version af gulerodskage, da den laves uden glasur.

Desuden er denne gulerodskage lavet udfra at den skal være uden glasur, og kagen er derfor IKKE tør i det..

Denne version af gulerodskagen er nem at lave, mindre tidskrævende, og smager fantastisk.

Ønsker du til gengæld en gulerodskage med glasur, så se på denne klassiske gulerodskage: (Gulerodskage link på vej)

Gulerodskage (U/ Glasur)

By 29. marts 2016

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 35 minutes

Ingredients

Instructions

Sådan laves gulerodskagen:

Ovnen forvarmes til 180 grader.

Æg & sukker mixes sammen til at starte med..

olie mixes i efterfølgende.

Mel, bagepulver, vaniljesukker, salt, kanel mixes i.

Valnødder og gullerødder kommes i til sidst. det hele mixes godt sammen med en mixer.

Det hele kommes i en kageform, pas på den ikke er for lille da kagen hæver en del.

Put det i ovnen i 40 minutter ved 180 grader.

Serveringstips: serveres til the/kaffe og evt. med lidt creme fraiche.

Velbekommen.

Print

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *