Jule-Biscotti

De lækreste jule-biscotti

Jule-Biscotti

By 9. april 2016

Prep Time : 30 minutes. Cook Time : 10 minutes Yield : 70 stk.

Ingredients

Instructions

  1. Sigt mel sammen med hjortetaktsalt
  2. Skær smøret i småstykker. Kom alle ingredienser i et fad eller røreskål og ælt det sammen til en ensartet dej.
  3. Del dejen i 4 lige store dele og tril dem til ca. 40 cm lange pølser. Læg dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem helt flade.

Bagetid:
Ca. 12 min på 2. øverste rille i en 220 &#176 forvarmet ovn (varmluft 180 grader)

Når stængerne er let afkølede skæres de i snitter som lægges på en bageplade med  bagepapir. De tørres i ovnene ovnene ved 150 grader i ca. 8-10 min. (varmluft 130 grader)

Print
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *