Sprød kokoskage

Super hurtig kokoskage som alle kan lave.

Kagen smager supergodt, og citronen giver den en lækker frisk smag.

Sprød Kokoskage

By 25. marts 2016

Prep Time : 15 minutes. Cook Time : 50 minutes

Ingredients

Instructions

Vi starter med at piske smør og sukker luftigt med en elpisker. Dette kan tage lidt tid, og det anbefales stærkt at smørret ikke er lige fra køleskabet men at det er i stuetemperatur. Ellers kan det godt blive lidt besværligt.

Vi skal desuden bruge en kageform som kan tage 1,5 - 2 liter.

  • Rist kokosflagerne på en tør pande. Bliv ved indtil de får en brunlig farve.
  • Når smør og sukker er pisket luftigt sammen tilføjes æggene et ad gangen og piskes fint sammen.
  • Tilsæt nu mel, bagepulver, salt, vaniljepulver lidt ad gangen.
  • Endten skal dette piskes på lav hastighed og forsigtigt eller røres sammen selv.

Dejen vil blive lidt tyk, men dette er ganske normalt.

  • Forvarm ovnen til 160 grader.
  • Nu tilsættes kokosflagerne samt citronskallen i dejen og røres godt sammen.
  • Dejen hældes i en rund kageform som er smurt med rasp og smør.
  • Bag kagen i 50 minutter.

Kagen køles af, og hvis man ikke ønsker en for sprød kage, kan flødeskum og friske bær gøre godt.

Velbekommen.

Print

Her er nogle billeder af den lækre kokoskage. Vi lavede den uden flødeskum og bær, men det kan klart anbefales på den måde.

sprød kokoskage     Kokoskage opskrift

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *