Stockholms kage (Chokoladekage)

Et af de klart bedste chokoladekageopskrifter, og mest unikke også. Stockholmskagen er en virkelig lækker, blød og luftig chokoladekage som også er utrolig nem at bage. Den tager højest 40 minutter 🙂

Stockholms kage (Chokoladekage)

By 23. marts 2016

Prep Time : 10 minutes. Cook Time : 25 minutes Yield : ca. 24

Ingredients

Instructions

Start med at piske æg og sukker luftigt sammen.

Derefter blandes melet med bagepulver og kakao, og rør det så ned i dejen.

Rør resten ned i dejen, og hæld det i en smurt bradepande med høje kanter.

Kagen bages ved 200 grader i ca. 25 min.

 

Glasur: Hæld det hele ned i en skål og rør det godt rundt.

Hæld først glasuren på kagen, når kagen er blevet kold.

 

Tips og tricks: 

Der kan altid tilføjes lidt guf eller krymmel oven på kagen, så den bliver ekstra lækker. :D

Print

Nogle billeder taget under processen til at bage stockholmskagen:

Stockholmskagens dej      Stockholmskage

Og glasuren til stockholms kage:

Stockholmskage glasur

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Et svar til Stockholms kage (Chokoladekage)

  1. Sophus Jensen

    Tak for en uhyre interessant opskrift, der behandler kageemnet ud fra både irrelevante og relevante vinkler. Men til stadighed med et faktuelt og barokt udtryk i din opskrift, der straks leder tankerne tilbage til Christopher Soghoian, Sid Stamm, og Dan Kaminsky i 2009.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *